Παναθηναϊκόσ Ιωνικοσ / Παοκ Παναθηναϊκόσ Μπασκετ : Ούτε στα… τοπικά το λάθος του / Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league.

Σάββατο 16/10 | 20:30 live feed. Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Οι πράσινοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον . Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Μπείτε στο live του sportdog:

Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Παοκ Παναθηναϊκόσ Μπασκετ : Ούτε στα… τοπικά το λάθος του
Παοκ Παναθηναϊκόσ Μπασκετ : Ούτε στα… τοπικά το λάθος του from www.paobc.gr
Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Οι πράσινοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον . Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Της σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον ιωνικό στο γήπεδο «απόστολος . Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Σάββατο 16/10 | 20:30 live feed. Την ίδια ακριβώς ενδεκάδα που παρέταξε . Μπείτε στο live του sportdog:

Της σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον ιωνικό στο γήπεδο «απόστολος .

Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Της σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον ιωνικό στο γήπεδο «απόστολος . Οι πράσινοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον . Μπείτε στο live του sportdog: Την ίδια ακριβώς ενδεκάδα που παρέταξε . Σάββατο 16/10 | 20:30 live feed. Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ.

Την ίδια ακριβώς ενδεκάδα που παρέταξε . Της σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον ιωνικό στο γήπεδο «απόστολος . Σάββατο 16/10 | 20:30 live feed. Μπείτε στο live του sportdog: Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ.

Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Παοκ Παναθηναϊκόσ Μπασκετ : Ούτε στα… τοπικά το λάθος του
Παοκ Παναθηναϊκόσ Μπασκετ : Ούτε στα… τοπικά το λάθος του from www.paobc.gr
Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Της σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον ιωνικό στο γήπεδο «απόστολος . Την ίδια ακριβώς ενδεκάδα που παρέταξε . Μπείτε στο live του sportdog: Οι πράσινοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον . Σάββατο 16/10 | 20:30 live feed. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ.

Οι πράσινοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον .

Της σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον ιωνικό στο γήπεδο «απόστολος . Την ίδια ακριβώς ενδεκάδα που παρέταξε . Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Μπείτε στο live του sportdog: Σάββατο 16/10 | 20:30 live feed. Οι πράσινοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον .

Της σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον ιωνικό στο γήπεδο «απόστολος . Σάββατο 16/10 | 20:30 live feed. Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Οι πράσινοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον . Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league.

Την ίδια ακριβώς ενδεκάδα που παρέταξε . Παοκ Παναθηναϊκόσ Μπασκετ : Ούτε στα… τοπικά το λάθος του
Παοκ Παναθηναϊκόσ Μπασκετ : Ούτε στα… τοπικά το λάθος του from www.paobc.gr
Οι πράσινοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον . Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Την ίδια ακριβώς ενδεκάδα που παρέταξε . Σάββατο 16/10 | 20:30 live feed. Μπείτε στο live του sportdog: Της σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον ιωνικό στο γήπεδο «απόστολος . Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league.

Την ίδια ακριβώς ενδεκάδα που παρέταξε .

Σάββατο 16/10 | 20:30 live feed. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Μπείτε στο live του sportdog: Της σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον ιωνικό στο γήπεδο «απόστολος . Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Την ίδια ακριβώς ενδεκάδα που παρέταξε . Οι πράσινοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον .

Παναθηναϊκόσ Ιωνικοσ / Παοκ Παναθηναϊκόσ Μπασκετ : Ούτε στα… τοπικά το λάθος του / Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league.. Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Της σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον ιωνικό στο γήπεδο «απόστολος . Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Την ίδια ακριβώς ενδεκάδα που παρέταξε . Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league.